Balkan rondreis tips in 2022

Als je op zoek bent naar een adembenemend en betaalbaar Balkan rondreis avontuur in Europa, kijk dan niet verder dan het Balkanschiereiland! Deze regio is de thuisbasis van enkele van de mooiste en cultureel rijkste landen ter wereld, en biedt voor elk wat wils. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis, natuur, of het nachtleven, je vindt het allemaal in de Balkan. In deze blogpost geven we tips over hoe je je perfecte Balkan rondreis plant. Dus pak je koffers en maak je klaar voor een avontuur van je leven! Bij het plannen van uw reis is het eerste wat u moet doen beslissen welke landen u wilt bezoeken. De Balkan is de thuisbasis van veel verschillende landen, elk met hun eigen unieke cultuur en attracties. Enkele van onze favoriete plaatsen om te bezoeken in de Balkan zijn Kroatië, Bosnië en Herzegovina, Montenegro, Albanië, Servië, en Macedonië. Als je eenmaal hebt besloten welke landen je wilt bezoeken, is het tijd om je reisroute te gaan plannen.

Een van de beste dingen aan rondreizen door de Balkan is dat er geen tekort is aan activiteiten om je bezig te houden. Of u nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning, u vindt het hier allemaal. In Kroatië moet je zeker de oude stad van Dubrovnik verkennen, een duik nemen in een afgelegen strand, of ga wandelen in een van de vele nationale parken. Bosnië en Herzegovina is een must voor geschiedenisliefhebbers, omdat er veel belangrijke plaatsen uit de Tweede Wereldoorlog te vinden zijn. Montenegro is perfect voor natuurliefhebbers, met zijn prachtige bergen en meren. Albanië is een verborgen juweeltje met prachtige stranden, heerlijk eten en een vriendelijke bevolking. En tot slot is Macedonië een geweldige plek om te bezoeken vanwege het prachtige landschap en de rijke cultuur. Waar je ook heengaat in de Balkan, je zult zeker een geweldige ervaring hebben.

Servië is ook een geweldige plek om te bezoeken. Het eten is geweldig en de cultuur is zo rijk. 

Hoelang duurt de rondreis?

Wanneer u uw reis plant, zorg er dan voor dat u genoeg tijd heeft om alle bezienswaardigheden te zien en alle activiteiten te doen die u wilt doen. De Balkan is een grote regio en er is veel te zien en te doen. Wij raden u aan ten minste twee weken in de Balkan door te brengen, zodat u alles wat deze fantastische regio te bieden heeft ten volle kunt ervaren. 

8 Dagen rondreis aanbiedingen

  1. Wandelreis Kroatië
  2. Fietsreis Balkan

12 Dagen Rondreis aanbiedingen

  1. Makarska Riviera en Dubrovnik

15 dagen Rondreis aanbiedingen

Dus daar heb je het, onze top tips voor het plannen van je perfecte Balkan rondreis! We hopen dat dit je geïnspireerd heeft om je eigen avontuur in deze geweldige regio van de wereld te gaan plannen. Bon voyage!